Nieuws

Prijsstijgingen verpakkingen :

Er heerst momenteel totale chaos op de grondstoffenmarkt. De oorzaken? Dat is de stijgende olieprijs, in combinatie met een ongekende schaarste enerzijds en een enorme vraag anderzijds.

Verschillende grondstofproducenten beroepen zich op ‘overmacht’.
Tel daarbij de stijgende kosten van o.a. transport en energie en dat zorgt voor een aanzienlijke prijsstijging.
 
Helaas moeten wij u daarom melden dat ook wij genoodzaakt zijn om onze prijzen voor verpakkingen te verhogen voor alle leveringen vanaf 1 januari 2023.
We zullen deze prijsstijging ook voor lopende contracten moeten doorvoeren.

Afhankelijk van welk artikel u afneemt, kan de stijging varieren tussen 8 en 17 %.

Deze grondstofschaarste betekent voor sommige verpakkingsfabrikanten dat er niet voldoende aanvoer is van grondstoffen om hun productie draaiende te houden. Zij kunnen dus geen leveringen garanderen. Momenteel is dit voor ons nog niet het geval. Wij kunnen rekenen op een jarenlange trouwe relatie met onze partners. 

 
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien u nog verdere vragen heeft over de inhoud van dit bericht kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Wij volgen de situatie kort op en hopen dat deze schaarste niet van langdurige aard is. We kunnen echter niet uitsluiten dat de productprijzen nogmaals dienen aangepast te worden.
 
Wij rekenen op uw begrip voor deze noodzakelijke actie en zullen er alles aan doen om u, zoals altijd, een perfecte service te verlenen.
 
Met vriendelijke groeten,
 

Powered By OpenCart
Valentyn - Van Hauwermeiren © 2024